23 d’abril del 2007

Habitatge per als joves


Encara que l'ajuntament no hi té les competències d'habitatge (són de la Generalitat), l'Ajuntament de Barcelona no ha deixat de fer aquesta tasca per intentar solucionar els problemes que el mercat d'habitatge hi genera: l'habitatge es massa car per a molta gent, en especial els joves.

Aquest problema de l'habitatge fruit en gran part per la dèria inversora en "totxo" i en una conjuntura amb tipus d'interés molt baixos i la cultura de la propietat ha fet que molta gent no pugui gaudir d'un habitatge. Per aquesta raó són les administracions, en especial les locals les que veuen aquest problema i han de cercar solucions. Encara que la Generalitat sigui qui té les competències, l'Ajuntament ha fet la seva part de feina. Al darrer mandat s'han construit més de 10.000 vivendes protegides a la ciutat (més del 50% de les construides) . I també s'ha fet vivenda de lloguer per a joves. Sabem que potser 10.000 siguin poques i que cal més, però no es pot negar que l'ajuntament en quelcom que no li pertoca directament s'ha mullat i molt. Per mostra com no, una foto. Aquestes vivendes són apartaments per a Joves al carrer Selva de Mar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Barcelona amb l'habitatge jove. Visca Hereu

Anònim ha dit...

Es una vergüenza que en 23 años de gobierno convergente no se haya desarrollado una política de vivienda eficaz y eficiente. Por culpa de los convergentes ahora estan los pisos disparados

Anònim ha dit...

Jove=pis
Pis=emancipació
Emancipació=llibertat

Visca el govern socialista

Anònim ha dit...

Barcelona, una vegada més, amb els joves. Hereu alcalde.

Anònim ha dit...

Això es necessari, un ajuntament amb iniciatives propies. Amb voluntat de resoldre els problemes dels seus ciutadans. Un ajuntament al costat de la gent.