16 d’abril del 2007

Servei de metro, tota la nit!!!


En aquest mandat s'ha assajat el tenir servei de metro tota la nit. S'havia realitzat algún cop, amb motiu de festes com cap d'any o Sant Joan, de tenir el metro obert 24 hores, però fins ara no s'havia intentat fer-ho durant les nits de dissabte, fet que ja trobarem a partir d'ara. Aquesta ampliació de servei, no només es troba pensada per la gent que hi surt de marxa i que pugui tornar a casa amb transport públic sense tenir que esperar a l'obertura de matinada del servei de metro, sinò que ajuda a tornar a casa a molts treballadors i treballadores que sobretot (encara que no només) els caps de setmana finalitzen la jornada laboral a les 3 o les 4 de la matinada, en especial al sector de l'hosteleria. De mica en mica la ciutat de la gent comença a avançar; una petita millora que farà la vida de molta gent una mica més còmoda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vegada més, els socialistes demostren que les coses es poden fer molt bé.

Anònim ha dit...

Crec que ha estat una més de les bones idees desenvolupades des de l'ajuntament. Un agraïment més a les bones iniciatives.

Anònim ha dit...

Una ciutat moderna com Barcelona no pot, sinó més, un servei de metro de qualitat, i l'ampliació de l'horari es un pas més cap al millor transport públic